HR Adviseur

Wij zoeken een stevige HR adviseur die ervaring heeft met strategische vragen, initiatiefrijk is en een verbinder.

Fulltime | Schaal 10 – 11 | Regio Zuid-Holland
Beschikbaar per: medio januari
Aantal uur per week: 32 – 36
Duur van de opdracht: 6 maanden x 6 maanden verlenging


De uitdaging
Voor een HR afdeling in een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een stevige HR adviseur die ervaring heeft met strategische vragen, initiatiefrijk is en een verbinder. Ben jij dit, dan kan je aan de slag met de volgende opdracht:

De situatie
De afdeling werkt hard en vol passie aan de voorwaarden voor bevlogen medewerkers. Dit wordt gedaan door ruimte en aandacht te geven, aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk en medewerkers te verleiden in beweging te komen. HR wil het verschil maken bij de ontwikkeling van medewerkers in een flexibele, zelfbewuste en lerende organisatie.

De afdeling is nauw betrokken bij de realisatie van de missie en visie van de organisatie. De komende tijd gaan diverse vraagstukken, organisatie inrichting een belangrijke rol spelen. Dit vraagt om sturing en leiderschap

De rol
Je krijgt bij nieuwe ontwikkelingen de vrijheid om in samenspraak met je collega’s werkzaamheden naar je toe te trekken, met eigen ideeën te komen en deze zelfstandig uit te voeren. Dat kan op veel manieren. Begeleiden van managers, coachen van medewerkers, initiëren en leiden van projecten, gevraagd en ongevraagd adviseren over tactische, strategische onderwerpen. Wat je ook doet, jouw werk heeft impact op de organisatie en je komt in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR. Zo kun je je vanuit deze positie verder oriënteren en ontdekken waar jouw ambities en kwaliteiten liggen. Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je in de breedte en ook in de diepte met HR vraagstukken aan de slag kunt? Solliciteer dan bij Van den Oosten Recruitment!

Solliciteer direct!


Bezoekadres (op afspraak)
Van der Valk
Krommeweg 1
2988CB Ridderkerk

Postadres
Oost-Voorstraat 46
3262JG Oud-Beijerland

Telefoon: 06-162 284 04
E-mail: info@vdoosten.nl 

KvK: 77100182
BTW: NL860900320B01

Social Media