HR Manager

Als HR Manager kom je voor heel wat uitdagingen te staan binnen HR. Door een veelvuldige afwisseling van verschillende taken zal je je nooit vervelen.

Fulltime | Schaal 12 – 14 | Regio Noord-Brabant
Beschikbaar per: begin februari
Aantal uur per week: 32 – 36
Duur van de opdracht: 12 maanden 1x 12 maanden verlenging


De uitdaging
Voor een organisatie in Noord-Brabant zoeken wij een HR Manager. Je hebt ervaring met een grote organisatie en/of grote gemeente (1.000+ medewerkers), bent gedreven en bekwaam in competentiemanagement.

De situatie
Als HR Manager kom je voor heel wat uitdagingen te staan binnen HR. Door een veelvuldige afwisseling van verschillende taken zal je je nooit vervelen. Een enthousiast team zal je met open armen ontvangen. Niet voor niets is de cultuur dan ook informeel en vernieuwend met gelijkheid als een van de belangrijkste kernwaarden. Je geeft advies bij HR gerelateerde onderwerpen en lever een bijdrage aan strategische vraagstukken

• Je staat in voor de ontwikkeling en uitvoering van o.a. recruitment, onboarding, competentiemanagement, salarisverwerking, verzuim, enzovoort.
• Je werkt mee aan de vertaling van interne en externe ontwikkelingen naar mogelijkheden en consequenties van de organisatie.
• Je bent verantwoordelijk voor het definiëren van de HR strategie en het HR beleid waardoor je regelmatig in overleg zit met de CEO en de general managers.
• Je stuurt het HR team aan bestaande uit de HR Officer, HR medewerker en het Office management team en je zorgt dat je je ook kan verplaatsen naar de locatie in België.


Welke ervaring neem jij mee
• Je hebt een minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM/ personeel en arbeid
• Je hebt sterke kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op het vlak van HR, ervaring met de Belgische wetgeving is een pluspunt
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen HR, met 2-3 jaar ervaring als leidinggevende
• Verder ben je analytisch sterk, zelfstandig en proactief en beschik je over uitstekende communicatieve skills;


Wie zijn wij
Van den Oosten Recruitment is een jonge ambitieuze organisatie binnen de publieke sector. Wij richten ons voornamelijk op HR professionals en willen hen zo goed mogelijk helpen naar het vinden van de juiste uitdagingen. Als junior HR projectmedewerker willen we jou zo goed mogelijk helpen naar een succesvolle start in jouw HR carrière. Dit kunnen wij bieden door persoonlijke begeleiding, oprechte aandacht en een professional HR netwerk waarbinnen jij kan leren en groeien. Ook bieden wij diverse trainingen en intervisiebijeenkomsten aan.

Solliciteer direct!


Bezoekadres (op afspraak)
Van der Valk
Krommeweg 1
2988CB Ridderkerk

Postadres
Oost-Voorstraat 46
3262JG Oud-Beijerland

Telefoon: 06-162 284 04
E-mail: info@vdoosten.nl 

KvK: 77100182
BTW: NL860900320B01

Social Media