Junior HR Projectmedewerker

Voor verschillende organisaties in de publieke sector zoeken wij diverse HR projectmedewerkers. Ben jij zoekende naar een eerste of jouw carrière?

Fulltime | Schaal 8 | Regio Zuid-Holland
Beschikbaar per: Februari 2020
Aantal uur per week: 32 – 36
Duur van de opdracht: 12 maanden, met optie op verlenging


Wat zoeken wij 
Voor verschillende organisaties in de publieke sector zoeken wij diverse HR projectmedewerkers. Ben jij zoekende naar een eerste of tweede stap in jouw carrière en ga je graag nieuwe uitdagingen aan? Dan is dit misschien de kans voor jou!


Wat ga je doen
Als HR projectmedewerker ga je aan de slag bij een overheidsinstelling. Dit kunnen diversie instanties zijn, zoals je eigen gemeente, een nutsbedrijf of een ministerie. De werkzaamheden verricht je op projectbasis, zodat je gemakkelijk verschillende ervaringen op kan doen. Vanuit Van den Oosten Recruitment wordt je gedurende de opdracht persoonlijk begeleid. Op deze wijze kunnen we samen jouw voortgang als HR professional monitoren en richting geven. Ook heb je altijd een aanspreekpunt voor al jouw vragen.


Wat vragen wij van jou
• Ondernemend, sociaal en ambitie;
• Afgeronde opleiding in Human Resource Management of vergelijkbaar;
• Het is een pré als je al enige HR ervaring hebt;
• Je wilt jezelf verder ontwikkelen tot een echte HR professional;
• Vanuit jouw opgedane kennis weet je wat er moet gebeuren en ben je in staat dat uit te dragen;


Wie zijn wij
Van den Oosten Recruitment is een jonge ambitieuze organisatie binnen de publieke sector. Wij richten ons voornamelijk op HR professionals en willen hen zo goed mogelijk helpen naar het vinden van de juiste uitdagingen. Als junior HR projectmedewerker willen we jou zo goed mogelijk helpen naar een succesvolle start in jouw HR carrière. Dit kunnen wij bieden door persoonlijke begeleiding, oprechte aandacht en een professional HR netwerk waarbinnen jij kan leren en groeien. Ook bieden wij diverse trainingen en intervisiebijeenkomsten aan.Solliciteer direct!


Bezoekadres (op afspraak)
Van der Valk
Krommeweg 1
2988CB Ridderkerk

Postadres
Oost-Voorstraat 46
3262JG Oud-Beijerland

Telefoon: 06-162 284 04
E-mail: info@vdoosten.nl 

KvK: 77100182
BTW: NL860900320B01

Social Media